Best Lawyers Оприлюднює Рейтинг 2018 року у Своєму Восьмому Виданні

Best Lawyers Оприлюднює Рейтинг 2018 року у Своєму Восьмому Виданні

06/27/2017

Юридична фірма ArsLegem з гордістю повідомляє, що її партнер Роман Колос був нещодавно обраний колегами по професії для включення до восьмого видання The Best Lawyers© у практиках Корпоративного Права та Злиття та Поглинання в Україні. Таким чином, Роман Колос вже шостий рік поспіль включений до списку кращих юристів України у практиках Злиття та Поглинання та Корпоративного права.

Best Lawyers публікує свої рейтинги вже понад три десятиліття, чим завоювало довіру юристів, засобів інформації, та громадськості, як найбільш достовірне та неупереджене джерело рекомендацій у юридичній галузі. Включення до списку кращих юристів за версією Best Lawyers відбувається на підставі вичерпного та ретельного аналізу понад трьох мільйонів експертних оцінок, конфіденційно наданих провідними юристами, які оцінюють роботу своїх колег. Включення до The Best Lawyers не потребує жодних грошових внесків і вважається особливою честю.

Для того щоб отримати біле інформації про видавця чи переглянути або прокоментувати наш профіль, ви можете відвідати сайт www.bestlawyers.com.

ОСТАННІ НОВИНИ
06/01/2018
Найчастіше, проблеми з працевлаштуванням є важливим аспектом, який слід враховувати під час M&A транзакцій....
10/19/2017
Нещодавно юристами ArsLegem під керівництвом партнерів Олександра Петрова та Романа Колоса було здійснено...
09/21/2017
Команда юристів ArsLegem на чолі з партнером фірми Олександром Петровим супроводжувала значного українського...
08/05/2017
Адвокати ArsLegem під керівництвом партнера Олександра Петрова здійснювали представництво інтересів Філіп...